lauantai 8. kesäkuuta 2013

ViisumihakemusEn ookkaan vähään aikaan kirjottanut tänne, koska ei ole oikeastaan tapahtunut mitään vaihtoasioihin liittyvää. Semmosta päivitystä kuitenkin, että tällä viikolla mulle tuli postissa ohjeet viisumihakemuksen tekoa varten. Kaikkien Yhdysvaltoihin lähtevien pitää siis käydä Helsingissä USA:n konsulaatissa, jossa kaikilla on henkilökohtainen haastattelu. Aluksi mun pitäs täyttää netissä viisumihakemuslomake, mutta en oo vielä sitä ehtinyt tehdä. Mitä nyt oon katellut noita ohjelappuja, niin aika sekavalta tää koko viisumin hakeminen näyttää. :-D Yritän tässä vielä ottaa noista ohjeista vähän paremmin selville ennen kuin alan sitä viisumihakemusta tekemään.
Mulla tosiaan pitäs olla itse viisumihaastattelu 28.6, muita samana päivänä tulevia? :-D Lennetään tuona päivänä aamusta äitin kanssa Helsinkiin, käyn tuolla konsulaatissa ja lennetään vielä samana iltana takasin Ouluun. Eli päiväreissu Helsinkiin tiedossa, saa nähä mitä keksitään äitin kanssa sitten konsulaatissa käynnin jälkeen. :-)

6 kommenttia:

 1. sullon tosi kiva blogi :)!

  VastaaPoista
 2. Nätti toi sun hame! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli jo se viisumihaastattelu ja sitä ei todellakaan kannata stressata! Kysytään ihan vaan pari kysymystä ja sit se on ohi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei hyvä tietää! :-D Pitää vaa toivoa ettei ne kysy mitää kovin vaikeeta :-D

   Poista