maanantai 15. heinäkuuta 2013

Leave your fears behindSain viime viikolla vähän lisää tietoa mun lennoista. Mun lähtöpäivä USA:an on siis 27.8, mutta lennän Oulusta Helsinkiin jo illalla 26.8. Tulen viettämään yhden yön lentokenttähotellissa Helsingissä, ja aamulla kahdeksan aikaan lähtee lento kohti Lontoota. Lontoosta lähtee lento New Yorkiin 18:05 ja New Yorkissa olisin ilmeisesti perillä 20:55 paikallista aikaa. New Yorkissa vietän muutaman päivän Soft Landing Campilla muiden Exploriuksen vaihtareiden kanssa, ja 30.8 mun matka jatkuu kohti Marquettea! Mun lento lähtee 30.8 aamulla JFK:n lentokentältä 8:50, josta lennän Washingtonin ja Detroitin kautta Marquetteen. Marquettessa mun pitäisi olla joskus viiden aikaan päivällä. :-)
Mun laskujen mukaan USA:n sisäisissä lennoissa vaihtoajat mukaanluettuna menee noin 7,5 tuntia. Vähän kyllä pelottaa, että mulla on kaksi vaihtoa ennen Marquettea, ja toisessa vaihdossa on aikaa vain reilu tunti! Toivottavasti lennot pysyvät aikataulussa, että ehdin löytää oikeaan paikkaan ennen jatkolentoja! :-D
Sen verran vielä, että en tee kysymyspostausta, koska kysymyksiä tuli ihan vaan pari. Joten vastaan nyt niihin kysymyksiin kommentteihin! :-)

4 kommenttia:

 1. Täytätkö 19 vuotta Jenkeissä? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täytän, ihan siellä vaihtovuoden lopussa :-)

   Poista
 2. oot tosi kaunis ja aivan ihana mekko! :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista