lauantai 6. heinäkuuta 2013

We can stay forever youngOon nyt jutellut mun hostäidin kanssa jonkun verran sähköpostin välityksellä, enkä vois olla enemmän innoissani lähtemään! Vaikka oonkin jutellut vaan hostäidin kanssa, niin oon saanut koko perheestä tosi positiivisen kuvan, ja mitä nyt oon saanut selville niin vaikuttais olevan just mulle sopiva perhe. Perheeseen kuuluu siis 42-vuotiaat hostvanhemmat sekä 8- ja 10-vuotiaat hostsisko ja -veli. Lisäksi perheellä on kaksi tosi isoa koiraa (apua) ja kaksi liskoa (bearded dragons). Hostäiti kyllä vakuutteli, että vaikka koirat on isoja niin ne on tosi lempeitä. :-) Hostisän suku on alkujaan Suomesta, mutta itse hän on syntynyt Marquettessa eikä oo koskaan käynyt Suomessa. Mun hostäiti kerto, että he ovat jo kauan halunneet suomalaisen vaihtarin heidän perheeseen ja he haluaisivat oppia enemmän Suomen kulttuurista. He asuvat kaksikerroksisessa omakotitalossa, ja mun tuleva huone on autotallin yläpuolella oleva vierashuone, johon kuuluu oma kylppäri! Koulumatkaan mulla menee 10 minuuttia autolla ja mun koulu on n. 5 km päässä kotoa. Hostäiti vielä kerto että oisin ilmeisesti siellä koulussa seniori!
Lisäsin myös hostvanhemmat facebookissa kaveriksi, ja mitä oon heidän kuviaan katsonut, niin kaikki näyttää kyllä tosi kivalta. He ovat kertoneet, että ovat todella innoissaan ottamassa mut osaksi heidän perhettään ja ovat luottavaisia, että mun aika siellä tulee menemään hyvin. Hostäiti kertoi, että he suunnittelevat jo vievänsä mut Chicagoon katsomaan Chicago Cupsien ammattilais baseball peliä! Olin yhtä hymyä kun luin tuosta, oon jo kauan halunnut päästä katsomaan amerikkalaista baseballia ja nyt he aikovat tehdä tästä unelmasta totta. :-) Syksyllä ollaan myös menossa Appletoniin, Wisconsiniin katsomaan mun hostsiskon jalkapalloturnausta. 
Mun hostperhe on tosi aktiivinen, ja oikeastaan kaikki harrastaa jonkinlaista liikuntaa ja he tekevät paljon asioita yhdessä. He tykkäävät myös matkustaa, ja hostäiti pyysi mua kertomaan joitain paikkoja missä haluaisin käydä, koska kuulemma aiotaan jonkun verran matkustaa tän mun vaihtovuoden aikana. :-) He olivat myös huomanneet, että tykkään lumilautailla, ja Marquettessa onkin joku rinne missä pääsee laskettelemaan. Ihana kun hostäiti kysy vielä, että millaisista ruoista tykkään, koska hän haluaa varmistaa että hänellä on sitten reseptejä valmiina. Tulee niin tervetullut olo kun huolehditaan ja kysellään että mistä tykkään ja missä haluaisin käydä sekä mun kysymyksiin vastataan ja pyydetään kysymään jos joku vielä mietityttää. :-)
Ainiin, ja mun lähtöpäivä muuttui. Lähden sittenkin 27.8 kohti New Yorkia ja perheeseen lennän 30.8. En malttais odottaa että pääsen lähtemään! Viisumikin tuli jo postissa kotia, tuli kyllä yllättävän nopiaa! Jos teillä on vielä jotain kysymyksiä niin antaa tulla! Edellisessä postauksessa kirjoitinkin, että voisin tehdä kysymyspostauksen. Mutta jos kysymyksiä ei tule tarpeeksi niin vastaan niihin sitten tuonne kommentteihin. :-) Nyt aamulla onkin äkkilähtö isoseksi rippileirille, joka kestää torstaihin asti. Pääsee vähän sentään vaihtamaan maisemaa ja palkka juoksee!

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanalta kuullostaa sun hostperhe (: Itekki haluisin vaihtariks mut en tuu pääsemää.. mut en pilaa sillä sun iloa! :D Vietä TODELLA ihana vuosi siellä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vietetään! :) Harmi, että sää et pääse vaikka haluisit! :(

   Poista
 2. Appleton on kyllä ihana paikka, vaikka pieni onkin! Mä asuin mun vuoden aikana parin tunnin päässä sieltä ja tuli siellä myös pari kertaa käytyä. Muista käydä tsekkaamassa Appletonin strip mall! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kiva :-) Pitää varmaa yrittää käyä katsomassa! :-D

   Poista
 3. Sun perhe kuullostaa kyl tosi ihanalta!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa kivalta!:) Itekki meen Michiganiin, Ioniaan:) ja mun lähtöpäivä on kaks päivää aikasemmin kun sulla!! :( Ois ollu kiva jos oltais lähdetty samana päivänä!

  elisa-in-usa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii, ois kyllä ollu tosi kiva lähtä samana päivänä!

   Poista
 5. vähän kiva et meet vaihtari vuoden aikan käymää wisconsinis oon nimittäi ite menos vaihtoo sinne :) ja sit osaisiks selittäää et miten noit youtube linkkei saa ku ite en osaa..ja toivottavasti sul tuleee tosi kiva vaihtari vuos! :)

  christainamerica.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vähän kiva! :-) Toivottavasti sullekin tulis hyvä vuosi! :-)
   http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/06/youtube-palkin-tekeminen.html < tuolla on muuten tosi hyvät ohjeet miten youtubesta voi tuoda videoita blogiin :-)

   Poista