maanantai 5. elokuuta 2013

You'll make it out aliveSain Exploriukselta vähän aikaa sitten postia, jossa oli jotain yleistä tietoa matkasta New Yorkiin. Kirjeessä oli paljon hyödyllista tietoa, kuten milloin lentokentälle pitää mennä, mitä Lontoossa pitää tehdä, sekä myös tietoa matkatavaroista, vakuutuksesta ja mitä pitää pakata mukaan käsimatkatavaroihin. Mukana tuli myös New Yorkin Soft Landing Campin ohjelma, ja näyttää kyllä tosi kivalta! :-) Kahtena päivänä käydään ensin katsomassa nähtävyyksiä ja sen jälkeen on 5 tuntia vapaa-aikaa. Milla olikin kirjottanut omaan blogiinsa tuon Soft Landing Campin ohjelman, jos joku haluaa tarkemmin katsoa. :-) Tuon kirjeen mukana tuli myös Exploriuksen pinssi, jonka avulla tunnistaa muut vaihtarit Lontoon lentokentällä, sekä lounaskuponki EAT kahvilaan ettei ihan kuole nälkään. :-D
Tasan 3 viikkoa lähtöön! 3 viikkoa aikaa olla kotona, 3 viikkoa ja yksi päivä enää Suomessa! Toisaalta tuntuu jotenkin hullulta, tuo aika vaikuttaa samaan aikaan tosi pitkältä ja lyhyeltä. Tän kolmen viikon ajalle mulla on jo jonkin verran suunnitelmia tehtynä, isompia ja pienempiä. Saa nyt nähä mitä kuitenkin tapahtuu. Vielä ois niin paljon tekemistä, kuten tuliaisten ostoa, lääkkeiden hankkimista, pakkaamista, kavereita pitäs nähä, koulullakin käyn varmasti muutaman kerran ennen lähtöä. Nyt yritän vaan nauttia näistä kolmesta viikosta! :-)

2 kommenttia:

  1. Hei vau löysin sun blogin vasta äsken ja jään kyllä seurailemaan! Mulla on nimittäin pikkuserkkuja Michiganissa ja pitis itelläki mennä siellä käymään ku ne on pyytäny, niin kiinnostaa tietty kuulla ihan suomalaiselta nuorelta millaista siellä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vähän kiva! :-) Ja tervetuloa toki seuraamaan :-)

      Poista