sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Dancing through the fireOon nyt kolme päivää ollut koulussa, ja mulla menee hyvin! :-) Tiistaina käytiin koululla tekemässä mun lukkari ja vähän katsomassa ympäriinsä. Koulu on tosi iso, oisin 100% varmasti eksyksissä kokoajan ellei mulla ois karttaa kädessä. Sain myös mun oman lokeron, mikä on kyllä tosi kätevä. :-D Koulussa mulla on aineina Learning Center (jossa voi tehdä läksyjä tms.), US Government, Ceramics and Sculpture (jonka vaihoin Environmental Biologyyn), Astronomy, Algebra II (jonka vaihoin Pre-Calculukseen), Cooking and Nutrition sekä 12th grade English. Koulussa oon seniori eli viimeisellä luokalla, ja jos ymmärsin oikein niin pääsen mukaan graduationiin! Koulussa mulla on jo muutama moikkaustuttu, mutta ei vielä niinkään kavereita, mutta kyllä se siitä. :-) On tosi mukava, kun jotku on tullu juttelee ja kyselemään kaikkea. Täällä on niin paljon ihmisiä, joilla on suomalaiset sukujuuret ja monet on ollu että on tosi siistii, että oon Suomesta. :-D
Torstaina käytiin hostperheen kanssa vaeltaa, ja käveltiin semmosen pienen vuoren (tai mäen, miten sen nyt ottaa) päälle. Sieltä oli aivan uskomaton näköala kaupunkiin ja Lake Superiorille! Päivä oli kans aurinkoinen, joten kiivetessä tuli kuuma. :-D Nyt perjantaista lauantaihin oltiin mun hostisän vanhempien luona, ja siellä oli kyllä kivaa. :-) Kalastettiin (en tietenkään saanut yhtään kalaa), tehtiin smorseja nuotiolla (älyttömän hyviä!!) ja vaan vietettiin aikaa. :-) Yleisesti ottaen mulla menee täällä hyvin ja nautin mun olosta täällä. :-)

4 kommenttia:

 1. Vähän kiva toi lippujuttu, onkse pistetty siis sun vuoks toi suomen lippuki salkoo? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo :-D Tuo kuva on mun hostisän vanhempien luota, ja koska he ovat taustaltaan suomalaisia niin heillä on myös Suomen lippu salossa Amerikan lipun lisäksi :-)

   Poista
 2. Näyttää kyllä upeelle! Mulla on tosiaan sukulaisia siellä, ois niin siistiä päästä käymään iteki niillä kulmilla moikkaa pikkuserkkuja (ne on kyl ihan täysin jenkkiläisii jo eikä osaa suomee ollenkaa, mut silti).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi upee paikka, suosittelen käymään! :-)

   Poista