torstai 14. marraskuuta 2013

Florida part 1Viime viikon keskiviikkona lähettiin aamusta ajamaan kohti lentokenttää, sillä suuntana meillä oli hostperheen kanssa Florida! Lennettiin Chicagon kautta Fort Myersiin Floridaan, josta ajettiin meidän hotellille lähelle Sanibel-nimistä saarta. Vietettiin Floridassa viisi päivää, sillä mun hostisällä oli siellä konferenssi. Ja tää paikka oli kuin paratiisi! 11-kerroksinen hotelli, kaksi uima-allasta, meri aivan hotellin vieressä ja sää oli täydellinen! Joka päivä oli lämmin ja saatiin kyllä nauttia auringosta!
chicagoairport
airplane
DSC_3703
Saavuttiin perille ehkä kolmelta päivällä, ja kun oltiin saatu tavarat huoneeseen suunnattiin vähäksi aikaa altaille. Oli niin ihana vaan rentoutua ja lillua vedessä ja nauttia viimesistä auringonsäteistä ennen kuin aurinko laski meren taakse. Niin kaunista! Myöhemmin illalla ajettiin hostäidin kaverin luokse illalliselle. Vietettiin hänen, hänen miehensä ja tyttärensä luona pari tuntia, ja mulla oli kyllä hauskaa viihdyttäessä hänen suloista reilun vuoden vanhaa tyttöään! Syötiin hamppareita, hotdogeja, salaattia ja muuta naposteltavaa ja ilta oli kyllä mukava. :-)
DSC_3734
DSC_3735
DSC_3765
DSC_3762
DSC_3786
DSC_3781
1. Place where we stayed from the airplane / 2. Pool at the hotel /
3. At the pool watching sunset / 4. Citylights
Torstaina otettiin vaan rennosti aurinkoa altailla ja mun hostsiskolla ja -veljellä oli hauskaa altaassa. Oli kyllä niin tarpeessa saada vaan olla eikä tarvinnut murehtia mistään! Vietettiin altailla aika lailla koko päivä ja kun oltiin saatu tarpeeksi loikoilusta suunnattiin huoneeseen valmistautumaan illalliseen. Ajettiin Sanibelille syömään ravintolaan jonka nimi on The Mad Hatter (Hullu Hatuntekijä), ja tää ravintola oli niin siisti! Sisällä oli tauluja Liisa Ihmemaassa -elokuvista, vuorosanoja oli kirjoitettu seinälle ja muutenkin oli paljon pieniä esineitä jotka toi mieleen Liisa Ihmemaassa -elokuvat ja tarinan.
fl
DSC_3804
DSC_3817
DSC_3811
DSC_3827
night
DSC_3877
DSC_3915
1. Breakfast at the room / 2. Enjoying the sun at the pool /
3. Scallops @The Mad Hatter / 4. Duck @The Mad Hatter

6 kommenttia:

 1. I H A N A N NÄKÖSTÄ!!!

  VastaaPoista
 2. tosi kivoja kuvia, ihanan näköstä :) !

  luna--still--loving.blogspot.be

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Nuo maisemat oli kyllä jotain niin kaunista!

   Poista
 3. Ootko sä ite ottanu noi kuukuvatkin? aivan upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon, kiitti! Oon ottanu kaikki muut kuvat paitsi jos joku otti kuvan musta :-D

   Poista