maanantai 4. marraskuuta 2013

Halloween of 2013Meillä Halloweenin juhliminen alkoi viikko sitten lauantaina, kun mun hostperhe piti täällä kotona isot halloween juhlat. Mun hostisä oli suunnitellut kellarin kummistuskäytävää siitä asti kun tulin tänne, ja täytyy sanoa että se oli kyllä mahtava! Harmi ettei mulla oo sieltä yhtään kuvia. :-( Täällä halloweenia juhlitaan kyllä kunnolla ja meilläkin oli pihalla halloweeniin liittyviä koristeita. Juhlat oli mukavat ja kaikki oli pukeutunut joksikin! Rakastan kyllä tätä kuinka täällä panostetaan. :-D Näin niin paljon huippuja asuja! Koko viime viikko järjesteltiin huonekaluja ja laitettiin halloween koristeita ympäri taloa, sain jopa laitella hämäkinverkkoja ikkunoihin. Juhlat oli onnistuneet ja oltiin kyllä väsyneitä kun vieraat lähti. :-D
Tämän viikon tiistaina kaiverrettiin mun hostsiskon ja -veljen kanssa kurpitsoja! Se oli samaan aikaan niin hauskaa ja niin ällöä! Kaiverrus osuus oli hauskaa, mutta se kun piti laittaa käsi kylmän kurpitsan sisälle ja saaha sisälmykset ulos.. Ne sisälmykset oli niin limaset ja muut sai kyllä hyvät naurut kun yritin ottaa niitä ulos. :-D Lopulta sitten pääsin siihen kaiverrus osuuteen ja vaikka mun kaiverrus meni vähän pilalle, niin se oli kyllä hauskaa!
1. Just finished carving my pumpkin / 2. Ready for school on Halloween!
Tämän viikon tiistaina ja keskiviikkona valmistauduttiin Cooking & Nutrition tunnilla halloween-fiilikseen tekemällä halloween juhliin sopivaa ruokaa! Meidän ryhmä päätti tehdä hämähäkkikeksejä ja muumiopitsoja ja oli kyllä hyviä! Jokaisen ryhmän piti myös keksiä esillepano ja me tehtiinkin sitten hautausmaa vanukkaasta, oreoista, muutama hautakivi ja sitten näiti hämähäkkejä ja muumioita. :-) Nyt torstaina oli se oikea halloween päivä ja meillä oli koulussa half day eli tunnit oli lyhempiä ja päästiin kotiin 10:45. Koulussa myös näkyi halloween tunnelma ja laitettiin päälle halloween asut ja siellä näkyi kyllä kaikkea Shrekistä haarukkaan ja lusikkaan ja HoneyBooBoohon. Ite päätin viisi minuuttia ennen lähtöä että pukeudun. :-D Torstai-iltana oisin saanut lähteä hostperheen ja yhen muun perheen mukaan trick or treat kierrokselle, mutta sain kutsun halloween bileisiin niin lähdin sinne parin vaihtarikaverin kanssa. Näihin bileisiin piti pukeutua joten laitoin vain saman asun päälle mikä mulla oli koulussa ja eikun menoksi! Meillä oli kyllä hauska ilta ja tutustuin taas uusiin ihmisiin! Amerikkalainen halloween oli mulle kyllä mahtava kokemus!
1. Cooking & Nutrition tunnin halloween esillepano / 2. Mummy pizzas and Spider cookies! /
3. At the party with Tobi! / 4. Halloween party

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti