maanantai 28. lokakuuta 2013

T.G.I.F


Viime perjantai-ilta oli yksi parhaista illoista mitä oon kokenut tässä kahden kuukauden aikana! Mun hostperhe meni tuona iltana yliopiston jääkiekkopeliin, ja jäin ite kotiin odottamaan, että mun kaverit tulee hakemaan mut. Siinä seitsemän jälkeen auto sitten vihdoin tuli pihaan ja pienen mietinnän jälkeen päätettiin lähteä TacoBellin kautta mun kaverin poikaystävän luokse ennen koulun jalkapallopeliin suuntaamista. Matkalla musiikit oli täysillä ja kuunneltiin niin randomia biisiä. :-D Oltiin ehkä tunti mun kaverin poikaystävän luona, ja sainkin sitten kokeilla pelata GTA:ta.. Ja se oli hauskaa! Ajelin autoa ympäri kaupunkia, ja sitten kaverin yllytyksestä ajoin ramppia pitkin auton jokeen. Myöhemmin romutin vielä toisenkin auton. :-D Paras peli ikinä! 
Mun vaihtarikaveri soittelikin sitten kysyäkseen ollaanko jo pelissä, ja kuultiin siinä että on jo puoliaika joten päätettiin suunnata peliin, sillä puoliajan jälkeen sisäänpääsy on ilmainen. Haettiin mun toisen kaverin poikaystävä ja sitten oltiinkin jo jäätymässä pelissä. Siellä nähtiin kaksi mun vaihtarikaveria ja paljon muita ihmisiä! On niin mukava tutustua aina uusiin ihmisiin. :-) Tämän kuukausi meillä on ollut koulussa Breast Cancer Awareness -kuukausi, joten pelaajat oli pukeutuneet pinkkeihin pelipaitoihin jotka huutokaupattiin pelin lopuksi. Pelissä meillä oli ihan hullu meininki ja sain nauraa niin paljon. :-D Amerikkalaiset on hulluja niin hyvällä tavalla ja kyllä tietää miten pidetään hauskaa! 
Pelin jälkeen suunnattiin kohti koulun tansseja marching bandin musiikin tahdissa. Tansseissa ei ollut mitenkään hirveesti porukkaa, mutta alkukankeuden jälkeen meno oli kyllä hyvä! Pääsin tanssimaan pitkästä aikaa ja tapasin tosi kivoja ihmisiä ja oli kiva nähdä tuttuja vapaa-ajalla. :-) Tanssit kesti puoleen yöhön ja suunnattiinkin sitten mäkkärin autokaistalle. Meille sattu kyllä niin mahtava työntekijä, joka otti meidän tilaukset! Aluksi vitsaili kuinka ei voi tilata ruokaa, ja heitettiin sitten että joo otetaan vaan lasi vettä, ja meidän vesi sitten päätykin tilaukseen mukaan haha. :-D Kun oltiin saatu meidän tilaus (vesilasi mukaanluettuna) mun kaveri heittikin mut kotiin ja kello oli tässä vaiheessa ehkä puoli yksi yöllä. Yritin sitten hiljaa hiipiä omaan huoneeseen, mutta koirat tietenkin rupesivat haukkumaan ennenkuin ehdin edes ulko-ovea avata. Siinä sitten menin omaan huoneeseen onnellisesti syömään mun tuplajuustoateriaa ja katsomaan telkkaria. :-D En ois kyllä voinut parempaa iltaa toivoa, oli mahtavaa viettää aikaa kavereiden kanssa eikä tarvinnut huolehtia mistään! 
1. Football game and pink jerseys / 2. These girls! ♥ / 3. Marching band after game / 4. My exchange friend from Germany!

2 kommenttia:

  1. Tommosina hetkinä on aina niin onnellinen siitä että on lähteny vaihtoon:):)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Oli aivan mahtavaa ja vielä kun kaikki oli niin amerikkalaista! :-D

      Poista