sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Long weekend in MadisonViime viikon perjantaina meillä ei ollut koulua ja mun hostsiskolla olikin sinä viikonloppuna jalkapalloturnaus Madisonissa, Wisconsinissa. Lähettiinkin sitten perjantaiaamuna ajamaan kohti Madisonia. Ajomatka oli tosiaan sen kuusi tuntia, joten saatiin ihan kivasti ajaa. :-D Kun päästiin perille kirjauduttiin sisään hotelliin, ja lähdettiinkin oikeastaan heti shoppailemaan läheiseen ostoskeskukseen. Oli kyllä aika masentavaa, että vaikka siellä oli vaikka mitä ihania vaatekauppoja, päädyin ostamaan vaatteita vain H&M:ltä.. Ei näin. :-D Shoppailun jälkeen mentiin vielä syömään viereiseen ravintolaan. Kaikki meistä oli kyllä päivän jälkeen niin väsyneitä, että kun päästiin hotellille mentiin aika nopeasti nukkumaan.
1 & 2 Chuck E Cheese's / 3. Starbucks / 4. Kiinalaisessa
Lauantai ja sunnuntai meillä meni mun hostsiskon pelejä kattomassa, ja sattu kyllä niin hyvät ilmat että ei ollut valittamista! Koko viikonlopun aurinko paistoi ja rusketuinkin vähän. Lokakuussa. En oo ihan tämmösiin säihin tottunut. :-D Lauantaina käytiin myös jalkapallopelien ja päivällisen jälkeen Chuck E Cheese's pelikeskukseen, jossa oli tosiaan kaikenlaisia pelejä joita pelattiin kolikoilla, ja niistä pystyi voittamaan lippuja. Sunnuntaina päätettiin, että lähdetään vasta maanantaina ajamaan kotiin, koska muuten olisi mennyt niin myöhäiseksi. Mentiinkin sitten pelin jälkeen ilmaiseen eläintarhaan ja meillä oli kyllä hauskaa. :-) Sääkin oli hyvä joten ei tullut kylmä! Eläintarhan jälkeen ajettiin Halloween Superstoreen ja löysinkin mun asun ensi viikon Halloween juhliin. Illalla käytiin vielä kiinalaisessa syömässä, ja oli kyllä niin hyvää ruokaa! Sain myös mun ihka ensimmäisen onnenkeksin haha. :-D Maanantaina lähettiinkin sitten aamusta ajamaan kotia kohti. Matkalla pysähdyttiin Appletonissa syömässä ja hakemassa Starbucksista piristettä loppumatkalle. :-)
DSC_3337
DSC_3343
DSC_3354
DSC_3377
DSC_3395
DSC_3404
DSC_3419
DSC_3427
DSC_3438
DSC_3469
DSC_3474
DSC_3501
DSC_3521
DSC_3526
DSC_3536
DSC_3540

Ps. Jos teillä on vielä kysymyksiä, niin laittakaa niitä tulemaan tänne! Kysymyksiä voi laittaa 24.10 klo 23:59 asti, yritän sitten mahollisimman nopiasti niihin vastata. :-)

2 kommenttia:

  1. Kuin siistiä, oot ollu melkeen mun hoodeilla täällä 8)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha pitäähän sitä vähän matkustaa :-D

      Poista