perjantai 7. helmikuuta 2014

Disney WorldOtettiin hostperheen kanssa lauantaina (25.1) suunnaksi Milwaukee, josta lennettiin sunnuntaina Orlandoon, Floridaan, jossa vietettiin seuraavat viisi päivää Disney Worldissa! Tää koko kokemus oli aivan huikea ja siellä oli kyllä niin paljon nähtävää! Saavuttiin Disneyyn sunnuntaina joskus kahden aikaan päivällä ja asuttiin nämä viisi päivää Disneyn Art of Animation resortissa. Rakennus jossa meidän huone oli oli Autot-teemalla sisustettu ja se oli tosi siisti! Ensimmäisenä päivänä otettiin suunnaksi Epcot puisto, jonka teema oli tulevaisuus ja eri maat tai jotain sinnepäin. Käytiin eri laitteissa ja käveltiin parin "maan" läpi, ja pysähdyttiin Ranskan kohdalla syömään ranskalaiseen ravintolaan, jossa meillä oli pöytävaraus. Ruoka oli siellä tosi hyvää ja meidän tarjoilija oli ranskalainen. Päivällisen jälkeen suunnattiin takaisin hotellille, sillä alkoi tulla jo pimiä ja oltiin kaikki tosi väsyneitä.

Ranskalainen ravintola jossa syötiin
Seuraavana päivänä otettiin suunnaksi seuraava puisto, joka oli Animal Kingdom. Sielläkin käytiin erilaisissa laitteissa sekä käytiin safariajelulla, jonka aikana nähtiin kaikkia erilaisia Afrikan eläimiä kuten leijonia ja kirahveja. Sääkin oli tosi hyvä eikä tullut kylmä. Tänä päivänä meillä oli ohjelmassa character meal, eli ravintolassa jossa syötiin oli Disney hahmoista Hessu, Mikki, Aku ja Iines, joiden kanssa pystyi ottamaan kuvia. :-) Kun päästiin takaisin hotellille Animal Kingdomin jälkeen mentiin vähäksi aikaa altaille, ja kuudelta illalla lähdettiin Downtown Disneyyn, jossa oli enemmän shoppailua. Siellä oli mm. ilmeisesti maailman suurin Disney kauppa ja syötiin siellä sitten kevyt illallinen. 
Tiistaina ohjelmassa oli Magic Kingdom! Tämä oli varmaan puisto josta olin eniten innoissani, koska siellä oli tuo iso prinsessalinna! Päivän sää oli aivan täydellinen, aurinko paistoi ja lämpötila oli siinä 22-30C, joten ei tullut kylmä ja sai vain nauttia! Tässä puistossa oli varmasti eniten laitteita ja oltiinkin niissä suurinosa ajasta. Syötiin tuolla puistossa kevyt lounas ja illemmalla otettiin bussi läheiselle hotellille, jossa oli vähän hienompi ravintola ja syötiinkin siellä illallinen. Kun oltiin syöty kello alkoi olla kahdeksan ja päätettiin ottaa bussi takaisin Art of Animationiin. 
Magic Kingdomissa oli paraati ja tämä piiiitkän pitkä mies pysähtyi poseeraamaan mulle kun huomasi että otin kuvia. :-D
Keskiviikkona viimeinen puisto johon suunnattiin oli Disneyn Hollywood Studios. Tää päivä oli tosi kylmä ja sateinen, joten piti aluksi mennä laitteisiin lämmittelemää. :-D Täälläkin puistossa käytiin eri laitteissa ja käytiin katsomassa Indiana Jones stunt -show. Nämä kaikki puistot oli kyllä tosi siistejä! Torstaina otettiin heti aamusta suunnaksi lentokenttä ja Milwaukee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti