torstai 6. maaliskuuta 2014

MSHS Swim & Dive

En oo koskaan ollut missään uintijoukkueessa tai oikeestaan tiiä mitään ihmeellistä uinnista. Päätin kuitenkin tehdä jotain mulle itelleni uutta ja liityin meidän koulun uintijoukkueeseen. Harjoitukset aloitettiin marraskuussa ja muutama viikko sitten kausi olikin jo ohi. Harjoiteltiin joka päivä koulun jälkeen, sekä vapaaehtoiset kuivareenit oli maanantai, keskiviikko ja perjantai aamuisin 5:45 ennen koulua. Kuivareenit olivat tunnin mittaiset ja uintireenit koulun jälkeen tunnin ja vartin. Meidän joukkueessa on arviolta 50 ihmistä uimahyppääjät mukaanluettuna. Uimarit on jaettu kolmeen harjoitusryhmään. Aloittelijat reenasivat koulun jälkeen 2:45-4:00, ne vähän paremmat 2:45-4:30 tai jotain sinnepäin ja kolmas ryhmä 3:45-5:00, ehkä en oo varma. Kuitenkin ajat on arviolta nuo. Ite harjoittelin muitten aloittelijoiden kanssa aina koulun jälkeen 2:45-4:00. Uimahyppääjät reenaavat 2:45-4:00. Mun kanssa reenasi yleensä kolme muuta tyttöä, kaksi vaihtaria ja yksi amerikkalainen. Loppua kohti kuitenkin reenattiin aika paljon samoja juttuja tän toisen ryhmän kanssa. 
En ois koskaan uskonut kuinka rankkoja ja hauskoja ne reenit oikeesti oli. Mulla on niitä ikävä. Oon niin onnellinen että liityin tähän tiimiin, sillä sain niin paljon uusia kavereita, uinti on hyvää reeniä ja mulla oli oikeesti hauskaa. Uinti on nyt lähellä mun sydäntä ja mulla on ikävä altaaseen. Ne kolme kuukautta mitä vietin altaassa on ollut tän vaihtovuoden parhaita hetkiä. Välillä oon vaan halunnut olla menemättä tai tekemättä harjoituksia mutta se kaikki oli todellakin sen arvosta. Meidän tiimi on aivan huippu! 
Meillä oli muutamia team bondingeja, sekä valmentajien että uimarien järjestämiä ja ne todellakin lähensi mua näiden kaikkien kanssa. 
Meidän kausi oli aivan mahtava, ja vaikka uinkin kisoissa vaan parantaakseni omaa aikaani, olin aina tosi hermostunut ennen kun oli mun vuoro hypätä altaaseen ja uida se mun matka. Enimmäkseen uin 50 ja 100 yard freestyleä kisoissa. Uin sekä yksin että mukana relayssä. Kun oli meidän JV Finalsit, päätin että haluan uida 50 yard breaststroke ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Breastroke on mun lemppari, ja se on myös kaikesta vaikein stroke joten halusin kokeilla pystynkö siihen, ja mä pystyin. Aika oli tosi huono, mutta alle minuutin ja oon siihen tyytyväinen. Mä tein sen ja oon itestäni niin ylpeä.
Aina ennen kisoja meidän joukkue huutaa tsemppaus huutoja, ja päätin ensimmäisissä kisoissa että osaan ne kaikki ennen kuin kausi loppuu. No vieläkään en kaikkia osaa täydellisesti mutta sinnepäin! Yksi huuto menee jotenkin näin:
"ONE! We are the redmen TWO! A little louder THREE! Can't still hear you FOUR more more more 
ONE! We are the redmen TWO! A little louder THREE! Can't still hear you FOUR more more more 
ONE! We're the redmen TWO! A little louder THREE! Can't still hear you FOUR more more more
 ONE! THAT IS OUR NUMBEER!"
Mun parhaat ajat mun kolmen kuukauden uintiuralta on:
50 yard freestyle 0:35:52
100 yard freestyle 1:22:55
50 yard breaststroke 0:58:14
50 yard backstroke 0:47:59
50 yard freestyle split 0:35:21
Meidän joukkue voitti kaikki kisat missä oltiin, mukaan luettuna UP Finalsit. Itse oon liian huono niihin joten uin JV Finalseissa. Voitettiin sekä tyttöjen ja poikien mestaruus UP Finalseissa ja oon niin ylpeä meidän joukkueesta! Kannustettiin toisia sekä muitakin joukkueita kaikissa kisoissa ja tulos ei ois voinut olla parempi. :-) GO REDMEN!
Tässä on nyt jonkinlaisia uinti kuvia tältä kolmelta kuukaudelta, jotka opetti mut rakastamaan uintia. :-) 
Mun viimeinen relay JV Finalseissa, uin ite viimesenä eli neljäntenä ja sain samalla mun parhaan ajan. :-)
1. Team potluck / 2. At the meet with Grace /
3. Practice meet with Earn / 4. My host dad took a  picture of my breaststroke in the JV Finals
Värjättiin hiuksien latvat punasiksi UP Finalseja varten, pojat leikkasi irokeesit jotka värjättiin punaisiksi

4 kommenttia:

 1. Oon harrastanut uintia kymmenen vuotta täällä suomessa ja nyt on suunnitelmissa et lopettasin siihen kun lähen syksyllä kans Jenkkeihin vaihtariks. Toi tiimihenki vaan näyttää niin upeelta siellä et vähän alko arveluttamaan että pitäskö kuitenkin siellä liittyy uintijoukkueeseen jos mahollista :D Loppuun vielä onnittelut oot saanu tooosi hyviä aikoja, vaikka et ennen oo uinu ollenkaan! Ja vielä näin lyhyessä ajassa!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän joukkueessa ainaki tiimihenki oli tosi hyvä! Omasta kokemuksestani suosittelen ainakin liittymään jos sulla on mahollisuus, tää kokemus oli niin upea! :-) Ja kiitos! :-)

   Poista
 2. Pakko kysyy, että onko siellä taitouintojoukkoetta ;D Hauskaa, että mite kuivat on noin "lyhyet" verrattuna meijä kuiviin sillo ku ite vielä harrastin. Me oltii siellä kuivilla aina se joku 3 tuntia ja altaassa sitte se 3-4 tuntia. Sitte toi punane uikkari! Voisin vannoa, että meilläki on joskus ollu tommoset! :D On nii tutun näköne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meijän koulussa ainakaa mun tietääkseni oo taitouintia :-D Meillä kuivat oli vaa tunnin ku kuitenki ennen koulua ja koulu alkaa aina 7:30 :-D

   Poista