maanantai 26. marraskuuta 2012

ei se voi olla väärin lähteä maailman ääriinNyt on takana toinenkin valmennustilaisuus, joka pidettiin viime tiistaina. Valmennustilaisuudessa aiheena oli hostperheessä asuminen ja kuinka tulisi käyttäytyä. Infon jälkeen oli mahdollista suorittaa SLEP-kielitesti, joka vaaditaan kaikilta USA:aan lähteviltä vaihtareilta. Testiin kuului 45min kuulunymmärtäminen ja 45min aikaa suorittaa kirjallinen osio. Testi oli aika helppo ja sitä ei todellakaan tarvinnut jännittää. :-D

Mun ois pitäny muutama viikko sitten jo palauttaa mun hakupaketti, mutta en oo saanu vielä kaikkia lappuja koulusta ja yks rokotus pitäs vielä huomenna ottaa. Pitäs muutama muuki lappu täyttää vielä loppuun, eli tää täyttäminen on vielä aika vaiheessa, hups. Toivottavasti saisin täytettyä nuo kaikki paperit tän viikon kuluessa, vaikka koeviikonki stressi pukkaa päälle ja miljoona juttua on tekemättä. :-D Pikku hiljaa pikku hiljaa... :-)

12 kommenttia:

 1. Heeei itekki oon lähös ens syksyn Exploriuksen kautta vaihtoo, tosi kiva löytää joku muuki jol on jo blogi (: tyksin täst sun blogist ja käy kattoo munki vaihtisblogii jos kiinnostaa (: www.outinusa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeee kohtalotoveri! :-D kiva kuulla etten oo ainut joka näin aikasi on alottanu kirjottamaan blogia :-D juu mää käyn kattelemassa! :-)

   Poista
 2. Mäki lähen samaan aikaan jenkkeihin just exploriuksen kautta! :)
  Tässä mun blogi, jonne päivittelen nyt ja sieltäkin :)

  http://emmaa-lifeisforliving.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pittääpä käyä kurkkaamassa tota sunki blogia! :-)

   Poista
 3. Mä tykkään lueskella vaihtariblogeja vaikka en ite oo vaihtoon lähdössäkään! :) tosi kivalta vaikuttaa tää sun blogi ja osaat kirjoittaa hyvin!

  http://mmilya.blogspot.fi <- saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitti! :-) Joo käyn kattelemassa ton sun blogin :-)

   Poista
 4. Hei jään kyl seuraa ja varmaan sitte nähää keväällä siel tilaisuudessa!:-)

  VastaaPoista
 5. Heippahei, tosi kiva blogi sulla! :) Oon itekki lähössä vaihtoon Exploriuksen kautta, tosin Ausseihin. Mulla olis yks tosi tyhmä kysymys, mutta miten saan upotettua noi biisit noin ku sulla on ettei se koko video näy? :D Vasta-alkajien ongelmia!

  http://tuulia-in-australia.blogspot.fi mun oma jos yhtään kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitti! :) Haha mullaki oli ongelmia sen kanssa mutta googlailin sitte ohjeet siihe mite noi biisit saa tolleen palkiksi :-D
  http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/06/youtube-palkin-tekeminen.html
  ^tuossa on esimerkiksi ohjeet miten sen saa :-) Ja käyn kyllä kattoo sunki blogia! :-)

  VastaaPoista
 7. Sairaan kiva blogi!:) oon itekki lähössä vaihtoon jenkkeihin, tosin AFSn kautta! Jään kyllä ehdottomasti seurailemaan sun vaihtovuotta! :)

  http://maijausa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-) Noniii lisää lähtiöitä jenkkeihin! :-) Eipä oo enää kovin kauaa että sinnekkin lähtään :-)

   Poista