keskiviikko 16. tammikuuta 2013

I am watching the clock that's ticking away my time



Vaihtaririntamalla ei oo tapahtunu oikeestaan mitään uutta, joten täällä bloginki puolella on hiljasta. Sen
verran on kuitenki tapahtunu, että joulukuussa laitoin eteenpäin mun hakupaketin. Kuitenki vähä ennen joulua tuli Expolta kirje, että USA:n vastaanottavajärjestö oli tehny muutoksia siihen hakupakettiin, tai oikeestaan joihinkin sääntöihin, joten ne laput piti sitten allekirjoittaa uudestaan ja lähetettiin ne sitten takasin Expolle joulun aikaan. Nyt sieltä ei oo kuulunu mitään eli näyttää siltä, että mun hakupaketti on ollu ok. Siitä en tiiä onko se jo lähteny Amerikkaa kohti, toivottavasti! :-)
Edit: Hakupaketti on USA:ssa, mutta siellä on koulut sen verran tiukentanu terveyssäädöksiä, että täytyy vielä käydä hoitamassa jotain asioita lääkärillä. :-)

En malttais oottaa, että saisin jo tietää minnepäin Jenkkejä oon suuntaamassa ens syksynä, mutta oon jo varautunu siihen, että voi mennä tooosi pitkäänki ennen kuin ne tiedot tulee. Hauskaa, kuinka nyt kun on kävelly tuolla ulkona ympäriinsä, niin on ruvennu miettimään, että kuinka kaunista täällä Suomessa oikeesti on näin talvisin. Puut on lumisia, sillon kun on valosta nii kaikki kiiltelee, pikkunen pakkanen ei haittaa ja bussissa on oikeesti mukava istua! Tuun varmasti ikävöimään Suomen talvea, vaikka oonki enemmän kesäihminen. Saa nähä millanen talvi mua oottaa ens vuonna! :-)


Sen verran vielä näistä vaihtarijutuista, että ens kuussa on kolmas valmennustilaisuus, ja se on samalla viimenen vapaaehtonen. Sen jälkeen on vielä jäljellä kaikille pakollinen neljäs valmennustilaisuus. Päivittelen tänne varmaa seuraavaksi jommankumman valmennustilaisuuden jälkeen, riippuen siitä kuinka paljon sitä asiaa on ja mitä kerkee tapahtua. :-)

10 kommenttia:

  1. Kauan sul meni ennenku sait tietää et onks se hakupaketti hyväksytty? Koska ite vein sen sinne joskus joulukuun puolessa välissä, eikä vielkää oo kuulunu mitää D: ja mullaki samat fiilikset ton talven suhteen, nii outoo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin sen viimesen version menemää sillo joulu aikaa ja tänään tuli postissa kirje noista tarkennuksista niihin lääkärilappuihin niin siinä sitte samalla luki että se hakupaketti on lähetetty Jenkkeihin. :-) Eli vajaa kuukausi oisko? :-D Siitä ekasta lähetyskerrasta on varmaa menny reilu kuukausi. :-D
      Haha vähä jännä :-D Ennen oon aina oottanu että tulispa jo kesä ja nyt haluu vaa nauttia talvesta. :-)

      Poista
    2. Mulle ei ainakaan tullu mitään viestiä et ois hyväksytty eli jos ei kuulu mitään ni kaikki ok ! :-) ja nyt sitte kysyin jotain muuta ni sieltä vastattiin et mun hakupaketti on jo hyväksyttu ja se on usas:-)

      Poista
    3. Määki oon menny just sillä periaatteella että jos ei kuulu mitään nii se on sitte varmaa ok :-D Noni vähä kiva :-)

      Poista
  2. Mihin sähköpostiin sä laitat viestiä liittyen noihin hakupaketti juttuihin? :D Mietin vaan, kun joskus vastaus tulee tosi nopsaa ja joskus kestää hirveen kauan, että laitanko mä edes oikeelle henkilölle :D
    Ite lähetin hakupaketin joskus joulukuussa ja se oli ok, mut näiden viranomaisten tiukentemis jutskien takia pitää vielä hommaa enkunkieliset tulokset keuhkokuvista :D

    haha eipähä vois enää sekavampi kommentti olla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo laittanu yhtään sähköpostia tohon hakupakettiin liittyen :-D Oon vaan menny sillä periaatteella että jos ei kuulu mitään niin se on ollu ok :--D Joo mulla on sama että pitäs käyä keuhkoröntgenissä tai jossain muussa ja pitäs saaha se lääkärin englanninkielinen lausunto vielä siitä :-)

      Poista
  3. Mä oon lähös myös Exploriuksen kautta Jenkkeihi vaihtoo! Jään seurailee:)

    http://jenkkihetkia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Täältäkin ilmottautuu yks exploriuksen Jenkkivaihtari:)
    www.peppi-az.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jejee käynki heti kattomassa sun blogia! :-)

      Poista